Schilderwerk binnen

Posted on

Schilderwerk binnen

Allereerst is binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • latexwerk
  • dekkend schilderwerk hoogglans en zijdeglans
  • lak- en beitswerk
  • het plakken van glasvlies/scanbehang

Naast bovenstaande technieken kunnen wij u ook adviseren bij het kiezen van uw kleuren.

 

Alleen maar verfproducten van topkwaliteit
Voor het binnenschilderwerk in uw woning, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf op waterbasis. Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten als Sikkens en Sigma. Door de combinatie van het vakmanschap van onze schilders en het gebruik van kwaliteitsproducten zult u zien dat er een perfect resultaat wordt behaald.

Winterschilderkorting
Voor het binnenschilderwerk kunt u van half november tot half maart gebruik maken van de winterschilderkorting. Vraag naar de voorwaarden als u hiervan gebruik wilt maken. We leggen het u graag uit.

6% BTW in plaats van 19%?
Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan geldt het lage BTW tarief van 6% in plaats van het normale BTW tarief van 19%. Soms kan het dus verstandig zijn, net nog heel even te wachten met het laten uitvoeren van het schilderwerk, want dat voordeel is toch maar mooi meegenomen!

Binnenschilderwerk laten uitvoeren?
Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt uw schilderwerk voor binnen het hele jaar door bij ons aanmelden. Wij plannen uw opdracht dan zodanig in dat u altijd zo optimaal mogelijk profiteert van de winterschilderkorting en BTW-voordeel.