over ons

WZ Schilderwerken is een jong bedrijf anno 2012 gevestigd in Bunschoten Spakenburg en werkt voornamelijk in de gehele regio Utrecht en Amsterdam.

Wij hebben een zeer ruime ervaring in zowel het grondig onderhouden van particulieren woningen, bedrijfspanden, monumentale panden en kleine VvE appartement gebouwen.

Wij werken onderandere voor particulieren, bedrijven, vastgoed instellingen, VvE, en aannemers. Door het aanbieden van de juiste verftechnische adviezen en planmatig onderhoudsdiensten zijn wij in staat de kwaliteit zo hoog en de onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden

WZ SCHILDERWERK  IS EEN KLEIN BEDRIJF daarom kunnen we LAGERE PRIJS bieden dan de concurrentie. Dus goedkoper, maar dit alles natuurlijk met de beste kwaliteit en vakmanschap.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige schildersmerken en -producten. Verder werken wij gemotiveerd, flexibel & effici├źnt. Wij zijn dan ook van mening dat wij de beste zorg kunnen leveren aan uw woning, bedrijfspand, schoolgebouw, kantoorpand of bedrijfshal op het gebied van schilderwerk en spuitwerk.